Archivos

Abelló diu que ERC li ha fet a Gent de Gramenet ‘una jugada indigna’

29/03/2011

“És una jugada indigna”, ha declarat aquest matí Jaume Abelló, exfundador d’ERC en Santa Coloma i un dels portaveus de Gent de Gramenet, encara que ha matisat que parlava a títol personal. La notícia que ERC es presentarà a les eleccions amb el nom de ‘Gent de Santa Coloma’, facilitada per GRAMENET 2.0, ha causat un profund malestar en Gent de Gramenet. Aquest col·lectiu es va reunir anit i va decidir no pronunciar-se sobre aquest assumpte, de moment.

Abelló ha manifestat: “Desempolsar una marca de fa vuit anys i usar en la publicitat un logo amb les lletres GG és de molt mala fe i ho pagaran car. Amb això ERC demostra que l’única política que té per a Santa Coloma consisteix a usar un nom per pescar el vot dels despistats”. ERC ha anunciat que concorre a aquests comicis amb Reagrupament.

Jaume Abelló s’atribueix la paternitat del nom Gent de Santa Coloma, en el 2003, quan era dirigent d’ERC, i sosté que es va crear per aglutinar a diferents grups, finalitat contrària que persegueix ara ERC, al seu judici. “Fan una política de terra cremada. Vénen a dir si no entro jo a l’Ajuntament, vaig a tractar que no entre ningú. Això és miserable. Pot ser que els doni beneficis a curt termini, però a la llarga pagaran el que estan fent”. Abelló diu que ignora si la iniciativa procedeix de la direcció nacional d’ERC o de «el lloc on treballa” l’actual president local, Jordi Cañigueral, en referencia a la seva condició de funcionari municipal. “Sempre –diu–li he tingut per una persona correcta, mai pensaba que podia fer una jugada tan indigna”.

SOLIDARITAT I DEBAT.– Demà, els membres de Gent de Gramenet rebran la visita del dirigent de Solidaritat per la Independència, Uriel Beltran. És probable que s’anunciï un acord entre les dues fomaciones i que responguin formalment a ERC. La web Racó català ha obert el debat «ERC i el joc brut«.