Archivos

Actuació deliciosa de Danae & Golo a Can Roig i Torres

02/02/2018

El passat dissabte 27 de gener la protoestrella colomenca Danae Carmona va actuar a l’Auditori Can Roig i Torres de la nostra ciutat acompanyada del músic pianista i també cantant Martí Gómez (Golo), de Nou Barris, Barcelona.

Danae Carmona va ser escollida l’any passat pel projecte Cabal Musical, impulsat pel Taller de Músics, el Consorci del Besòs i els Ajuntaments de Barcelona, Badalona, Montcada i Reixac, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet. Aquest projecte consisteix en, a través del taller de músics, vetllar per la carrera musical i dotar de recursos que poguessin faltar a joves i futures estrelles de la cançó dels nostres barris i ciutats. El jurat del certamen estava format per representants polítics, membres del Taller de Músics i personalitats en matèria del periodisme musical.

El professorat docent del Taller de Músics va creure i va apostar pel tàndem Danae & Golo que un any després està girant i funcionant de manera molt satisfactòria a escenaris de tota Barcelona. Tal com s’ha dit, a Santa Coloma se’ls va brindar l’oportunitat d’actuar el passat dia 27 de gener amb una actuació deliciosa en l’aspecte vocal i creatiu, i molt destacable pel que fa al paper del pianista i també compositor Martí Gómez (Golo). Àlex Serra, representant del Taller de Músics, destaca a aquesta editorial el gran salt qualitatiu que ha fet Danae Carmona en aquest any dins el projecte i assenyala la implicació i entrega de l’alumna en cadascun dels objectius que se l’imposen.

Pel que fa a l’espectacle; temes propis i versions s’entrellacen en la majestuosa veu de Danae i la cadència de la veu i els dits de Martí Gómez. L’espectacle, que va durar de poc més d’una hora, va gaudir d’un públic entregat i respectuós que no va dubtar en sumar-s’hi quan Danae, molt més activa sobre l’escenari que com se l’havia vist a les darreres aparicions públiques, hi demanava la col·laboració. Com a aspecte negatiu, només vam trobar una mica lent el repertori.

Des de la nostra redacció esperem que, amb l’ajuda econòmica i logística d’aquest i altres Ajuntaments, l’espectacle de Danae & Golo arribi a tots els escenaris del món i aquestes joves promeses deixin de ser-ho, per convertir-se en veritables estrelles amb llum pròpia.