Archivos

Alex Sevilla denuncia a Brussel·les que els tractats de comerç ataquen l’autonomia local

20/10/2016
Municipals. Fotos d'entrevista a Alexandra Sevilla, candidata d'ICV-EUiA a l'alcaldia de Santa Coloma de Gramenet Alexandra Sevilla, ICV-EUiA, Santa Coloma de Gramenet Careto: No Foto: quim puig 1226#Quim Puig

Municipals. Fotos d’entrevista a Alexandra Sevilla, candidata d’ICV-EUiA a l’alcaldia de Santa Coloma de Gramenet
Alexandra Sevilla, ICV-EUiA, Santa Coloma de Gramenet
Careto: No
Foto: quim puig 1226#Quim Puig

La regidora Alexandra Sevilla, portaveu del Grup Municipal Gent d’Esquerres ICV-EUiA a l’Ajuntament es troba a Brussel·les per a denunciar els tractats de lliure comerç TTIP, CETA i TISA, perquè redueix la capacitat de dedicició dels municipis. Ho fa aquest dijous i divendres al Parlament Europeu, en el si d’una delegació d’Iniciativa encapçalada per eurodiputat Ernest Urtasun.

Durant les jornades la regidora signarà un manifest de rebuig als tractats de lliure comerç amb especial èmfasi en contra de les darreres accions empreses per aprovar el CETA. «Volem demostrar la necessitat d’aturar la signatura dels tractats de lliure comerç TTIP, CETA i TISA que es negocien a porta tancada a Brussel·les i que posen en risc imminent la capacitat d’utilització de recursos públics tallant les competències de contractació dels ajuntaments en les tasques de suport a la ciutadania», destaca la regidora.

El Grup Municipal GE-ICV-EUiA va participar –dissabte al Passeig de Gràcia- a la jornada de mobilització ciutadana contra els tractats de lliure comerç i, al Ple de l’Ajuntament de dilluns vinent, presentarà una moció en aquest sentit. En una altra moció, el grup demanarà l’aplicació del decàleg de bones pràctiques en la comunicació local pública.