Archivos

Alexandra Sevilla és ja l’alcaldable d’Iniciativa

17/12/2014

icv DSCF1177_opticvDSCF1192_optJordi Corachán

A poc a poc es van aclarint els dubtes de cara a les municipals de maig. Aquesta nit, Iniciativa ha proclamat Alexandra Sevilla com a alcaldable, en substitució de Siscu Sánchez, que ha renunciat a repetir després de vuit anys com a regidor. Àlex Sevilla ha estat l’única militant que ha presentat la seva candidatura a les primàries.

«Em pensava que estaria nerviosa i estic més tranquil·la que mai», ha dit Àlex Sevilla als militants que s’havien acostat a la seu d’Iniciativa per celebrar el ja tradicional vermut de Nadal. L’alcaldable ha dit sentir-se segura perquè compta amb el suport del mateix Siscu Sánchez, així com de la Loli Gómez i en Ferran Saro, que al seu dia van encapçalar també la candidatura. També li dóna confiança, ha dit, comptar amb una organització que reflexiona sobre la realitat i sap reaccionar i perquè la seva formació sap fer pinya en moments d’incertesa.

Reconeixement a Siscu Sánchez

Àlex Sevilla és la candidata, però el procés de primàries es convoca igualment. Segons ha explicat Chema Corral, tots els colomencs i colomenques es podran inscriure en el cens electoral a través del seu web. Això els donarà dret a elegir els membres de la llista o presentar-se com a candidats i participar en l’elaboració del programa electoral.

La representant de la direcció nacional d’ICV, Núria Buenaventura, ha donat el seu suport a Àlex Sevilla. També ha tingut una afectuosa intervenció cap a Siscu Sánchez: «Gràcies per fer-ho i haver-ho fet també». I es s’ha endut una ovació.