Archivos

Alexandra Sevilla: «Santa Coloma necessita l’alcaldia als barris i no al Parlament»

16/01/2015

iniciativa alex sevilla 222 DSCF1448_optEren les 8 del vespre en punt quan Chema Corral i uns altres militants d’Iniciativa obrien l’urna del procés de primàries: 354 persones recolzaven a Alexandra Sevilla; 127 per vot directe i altres 227 a través d’internet.

Per certificar el nomenament com a alcaldable es trobava a la seu d’Iniciativa el mateix Joan Herrera, coordinador nacional, qui subratllava que la colomenca «representa la nova Iniciativa; té ganes, experiència i indignació, i un peu a la institució i un peu al carrer. Alex representa la nova manera de fer política, de baix a dalt».

I Alex Sevilla acceptava el repte, amb condicions: «Em de fer el canvi entre tots». Després, enviava un avís a la seva rival socialista: «Santa Coloma necessita l’alcaldia als barris i no al Parlament».

El seu valedor i amic, Siscu Sánchez, anterior cap de llista, va dir de l’alcaldable: Alexandra representa molt bé com a candidata el que com a Iniciativa som; té un esperit de rebel·lia i, a l’hora, és humil«.