Archivos

Arrimadas, a Santa Coloma: “Torrent està fent la mateixa feina que Forcadell o potser pitjor”

22/02/2018
  • La líder de Ciutadans a Catalunya ha assenyalat que l’actual president del Parlament no està defensant els drets de tots els catalans
  • La formació taronja recorrerà al Tribunal Constitucional si Torrent no convoca un ple de “desbloqueig” dimarts vinent

Acompanyada de Dimas Gragera, portaveu de Ciutadans a Santa Coloma; Miguel Padilla, coordinador local de la formació, i la regidora María Duarte, la líder de C’s a Catalunya, Inés Arrimadas, ha estat aquest matí a Santa Coloma, on s’ha reunit amb diverses entitats i ha visitat el mercat ambulant del barri de Singuerlín després d’atendre als mitjans.

Durant les seves declaracions, Arrimadas  ha assenyalat que el seu partit recorrerà al Tribunal Constitucional si l’actual president del Parlament, Roger Torrent, no convoca un ple de “desbloqueig” dimarts vinent.

Segons Arrimadas, Torrent “està demostrant que està fent la mateixa feina que Forcadell o potser pitjor”. En la mateixa línia ha afirmat que: “s’està mostrant com el guardià del Parlament”. Per a la líder de la formació taronja, l’actual president del Parlament no defensa els drets de tots els catalans sinó només dels partits independentistes.

En relació a la vaga feminista convocada per al 8 de març, Arrimadas ha manifestat que des del seu partit respecten el dret a vaga i que creuen en la plena igualtat entre homes i dones ampliant, per exemple, els permisos de paternitat però, en el cas de la vaga del dia 8, la líder de C’s ha assenyalat que aquesta va en contra del capitalisme i el seu partit no. Amb tot, cal recordar que 21.799 colomencs van donar el seu suport a la formació taronja en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya.