Archivos

Catgas, cau a la Copa d’Espanya tot just començar

10/03/2016

adolfo_optCatgas Energia Santa Coloma ha dit adéu tot just començar a la Copa d’Espanya de Guadalajara i ha caigut per 4-6 davant Burela Pescados Rubén en un partit on els colomencs no s’han sobreposat a la pressió gallega i a més han comès errades defensives que els rivals han sabut aprofitar. Una autèntica llàstima perquè sobre el paper l’equip rival era assequible. Des del xiulet inicial, ja s’ha vist que el partit no se semblaria en res al que els dos equips havien disputat a la Lliga a finals de febrer i que va guanyar Catgas.

Després dels primers minuts de tanteig, els de Burela han tingut les primeres ocasions al contracop que ha salvat Prieto. Catgas hi ha respòs amb un bon llançament d’Adolfo que ha aturat Edu. I els gols han començat a arribar en cascada. Dissortadament, els dos primers de Burela han fet molt de mal. Sacada de córner i gol de cap de Petry i segons després penal en contra (0-2). Catgas ha reaccionat i Adolfo ha marcat al minut 7 en una gran jugada. 1-2 i semblava que hi hauria reacció però Burela ha fet immediatament l’1-3. Després Dani Salgado ha marcat el 2-3 però els gallecs no s’han arronsat i han fet dos gols més. 2-5 a la mitja part. La segona part ja estava condicionada pel marcador de la primera i Catgas ha intentat pressionar molt més i ha tingut unes quantes ocasions jugant amb porter-jugador però Burela ha fet el 2-6.

Després han marcat Dani Salgado i Adolfo però ha estat insuficient. Una llàstima. J.M. Fernández

Fitxa tècnica: Quarts de final Copa d’Espanya. Multiusos de Guadalajara.

Catgas E. Santa Coloma (2+2): Prieto, Rubén, Rafa López, Adolfo, Dani Salgado -cinc inicial- Fabián, Pablo del Moral, Sepe, Corvo Burela Pescados Rubén (5+1): Edu, Isi, Carlitos, Chano, Chino -cinc inicialIago Míguez, Iago Rodríguez, Antoñito, Petry Gols: 0-1 (9) Petry; 0-2 (9) Chano; 1-2 (13) Adolfo; 1-3 (15) Iago Míguez; 2-3 (16) Dani Salgado; 2-4 (16) Antoñito; 2-5 (17) Petry; 2-6 (32) Chino; 3-6 (36) Dani Salgado; 4-6 (39) Adolfo.