Archivos

Convergència va pagar els mocadors de la Festa Major

13/09/2012

• La campanya la van fer formalment els artistes joves de la JAK, Fondo Comerç i els paradistes

Els mocadors de color taronja, amb l’skyline de Santa Coloma, que van poder veure per tot arreu durant la Festa Major, els va pagar Convergència. Tot i que formalment, la campanya la van portar a terme entitats culturals i comercials, els diners els va posar CDC per decisió expressa del seu president local i regidor, Carles Combarros.

Els Joves Artistes Kolomencs (JAK), que amb Fondo Comerç i els Paradistes van promocionar la iniciativa, han confirmat que CDC va sufragar íntegrament la compra del miler de mocadors que es van distribuir, encara que han refusat comentar l’import de la inversió.  Els de la JAK han afegit que es van vendre a dos euros cada un i que els beneficis es lliuraran a la Fundació Germina, després d’un dinar solidari que tenen previst fer al Mas Fonollar. En aquest acte es pensava fer públic l’ajuda de Convergència.

Fonts de CDC han confirmat que el partit va córrer amb les despeses dels mocadors, tot i que en la publicitat a la premsa i en les xarxes socials no hi va aparèixer el logotip de CiU.

Els mocadors van tenir una gran acceptació. La pròpia alcaldessa Núria Parlon (PSC) i la regidora de Cultura, Petry Jiménez, els van lluir durant les festes, desconeixedores que darrere de la iniciativa estava CDC.