Archivos

CiU tanca la llista amb Santi Martínez com a ‘número 2’

18/04/2015

ciu DSCF1568Les mirades estaven posades en el número 2, després de que la regidora Susana Abelló renunciés a repetir. L’alcaldable de CiU Carles Combarros ha optat per Santi Martínez, el seu més estret col·laborador en aquests quatre anys i treballador del grup municipal.

Després de Combarros i Martínez, segueixen Gemma López, comerciant del Centre, Josep Maria Labarta, vicepresident de les associacions de veïns, Mercè Pellicer, emprenedora, entre altres persones. El primer regidor que va tenir CDC a Santa Coloma, Josep Martinell, va de número 20. «A veure si surto», va dir amb ironia en escoltar el seu nom. Martinell va agrair a Susana Abelló seu treball al capdavant de la regidoria de promoció de Ciutat i Turisme.

ciu DSCF1573«Em faig a un costat»

Abans Susana Abelló havia intervingut per desitjar sort als elegits i va explicar que no repeteix –em faig a un costat, va dir– per les relacions «de vegades tensionades» amb Combarros. No obstant això, li va agrair que en el seu dia comptés amb ella.

Miquel Serra, un dels fundadors de CDC, va dir que aquest havia estat un dels processos de confecció de llistes més tranquil. De fet, l’assemblea va aprovar la llista amb 28 vots a favor i dues abstencions. Jordi Corachán

[+] Info: Eleccions Municipals