Archivos

Colau i Iglesias fixaran a Can Zam la seva posició en el referèndum

10/09/2017

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, el portaveu d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats, Xavier Domènech, i la coordinadora de comunicació de Catalunya en Comú, Elisenda Alamany, participaran en un acte per la Diada al Parc de Can Zam. Desprès està previst que representants dels comuns vagin a la manifestació de Barcelona.

L’acte de Santa Coloma es farà a les 12 del migdia amb el lema «Catalunya sobirana, diversa i valenta». Els comuns assenyalen que denunciaran el bloqueig del Govern espanyol defensant el dret a decidir perquè es pugui fer un referèndum pactat. Les formacions han anunciat que no donaran suport a les mesures que pugui tirar endavant l’Estat contra el referèndum anunciat per a l’1 d’octubre.

També és possible que Ada Colau parli sobre la posició de l’ajuntament de Barcelona en el referèndum, avui pendent d’uns aclariments sol·licitats al Govern. En aquest impàs, la pressió política i a les xarxes socials sobre l’alcaldessa s’ha refermat.