Archivos

Combarros promet millorar les condicions dels paradistes

19/05/2015

paradistes 11259469_1427540134222318_3536288782790956925_nEl candidat per CiU, Carles Combarros, i el segon a la llista, Santi Martínez, van fer entrega d’una gratificació en forma de carpeta on dintre es trobaven les diferents propostes de la candidatura convergent on recolzaran, entre d’altres, l’encomiable feina dels paradistes no sedentaris a la nostra ciutat.

Combarros va aprofitar el dissabte on es realitza el “mercadillo” al barri de Fondo per parlar amb els paradistes i conèixer de primera mà les inquietuds d’aquesta tasca que desenrotllen allà on munten. Combarros va voler expressar que “els autònoms són el veritable teixit i força de la nostra ciutat. Sempre seré a prop dels paradistes, perquè penso que cal defensar el comerç de proximitat”.

Les mesures de l’alcaldable de Convergència Santa Coloma són reduir la taxa d’ocupació de la via pública un 15% “fent-la més competitiva”, elaborar un Pla Sectorial dels ‘Mercadillos’ per “dinamitzar el teixit comercial del municipi”, crear la primera guia dels ‘Mercadillos’ setmanals de la ciutat i “millorar les condicions de treball dels paradistes per un comerç de qualitat”.

Combarros va recordar davant els paradistes com el portaveu de l’APSC, José Antonio Heredia, que l’any 2014 “vam ser la ciutat del Barcelonès nord on més s’ha reduït l’atur”. Combarros també inclouria les “Clàusules Socials” on es contractarien a l’Ajuntament “prioritàriament” entre les persones més afectades per la crisi de Santa Coloma, com els aturats majors de 45 anys, de llarga durada, o els joves menors de 25 anys o persones en situació de desnonament.