Archivos

Combarros promet un salari mínim pels treballadors colomencs

26/02/2015

carles combarros 2 9L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va proposar fa uns dies a Santa Coloma la necessitat d’aconseguir un gran acord entre empresaris i treballadors per a esteblir un Salari Mínim de Barcelona que reconegui el sobrecost que representa viure en una gran ciutat metropolitana com és la capital catalana. Això era la setmana passada, i ara Carles Combarros, alcaldable de CiU a Santa Coloma, s’ha afegit a la iniciativa i promet la inclusió dels colomencs. La proposta sona igual de agosarada que la de fa quatre anys amb l’atur i la reactivació econòmica.

«El meu compromís electoral –afirma Combarros– és que Santa Coloma, ciutat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, haurà de quedar necessàriament dins d’aquest acord i els treballadors colomencs gaudiran dels mateixos drets i oportunitats que els treballadors barcelonins».

Lluita contra l’atur

En la presentació de Combarros com a candidat, Trias va manifestar a La Colmena el seu suport amb l’aval de la feina feta al davant de la lluita contra l’atur i per la reactivació econòmica del nostre municipi al llarg dels darrers anys de govern municipal de CiU. Han estat 4 anys durant els quals hem ajudat a crear 380 noves empreses colomenques i 1.150 llocs de feina directe a través de Plans d’Ocupació. Combarros afirma que en un principi hi va haver gent que va qüestiona la seva proposta, però ara ningú la qüestiona.

Diu que Santa Coloma és la població del Barcelonès Nord on més s’ha reduït l’atur durant el darrer any, segons les darreres dades d’atur.