Archivos

Combarros repeteix com alcaldable de CiU amb un ampli suport

30/01/2015
combarros, cdc, ciu

Assemblea de CiU a Can Sisteré, ahir al vespre | Jordi Corachán.

No hi ha hagut sorpreses. Carles Combarros tornarà a encapçalar la llista de Convergència i Unió en les eleccions municipals del 24 de maig. Amb la presència del diputat Ferran Falcó, els militants l’han triar per majoria, ahir a la nit, a Can Sisteré: 32 vots a favor; 2, en contra i dues abstencions.

Combarros no va tenir oposició, tot i que fa unes setmanes al si de CDC es parlava d’una candidatura alternativa. L’actual president local i regidor de Promoció Econòmica va explicar a la militància la seva acció de Govern en aquests tres anys i mig de crisi econòmica, i els seus companys la van aprovar.

“Vam assumir –va dir– sense experiència prèvia el risc de dues regidories, una de nova creació com Promoció de Ciutat, que ens ha donat l’oportunitat de vendre la ciutat tant a dins com a fora sent-hi els únics que vam creure en el projecte i una altra com Promoció Econòmica i Ocupació amb gairebé 14000 aturats a l’inici de la legislatura i ara prop de 4 anys després uns 11800, una de les xifres més baixes d’atur des de principis del 2011”.

Carles Combarros forma part de l’equip de govern de Santa Coloma –PSC, ICV-EUiA i CiU– des de la passada legislatura 2011.