Archivos

Convocada una concentració contra la MAT davant l’imminent inici de les obres

22/04/2014

mat victor serri p7_Red Eléctrica Española projecta una subestació elèctrica de Molt Alta Tensió en un espai catalogat com a zona verda protegida (a l'esquerra de la imatge)_(andreu fernández)La Comissió Ciutadana No a la MAT –Plataforma per a la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam, la Federació d’Associacions de Veïns (FAVGRAM) i l’Ajuntament– ha proposat aquest vespre a la ciutadania convocar una concentració pel divendres que ve, a les 7 de la tarda, davant de l’estació de metro de Can Zam.

La Comissió ha estat convocada d’urgència per l’alcaldessa, Núria Parlon, davant l’evidència de l’inici de les obres de la subestació transformadora als terrenys que hi ha davant del Cementiri municipal al barri de les Oliveres.

Fons municipals afirmen que a les darreres hores des del Consistori s’ha observat que uns operaris procedien al tancament de la parcel·la on Red Eléctrica Española (REE) vol construir una subestació transformadora de la línia de Molt Alta Tensió. Des de l’Alcaldia s’han fet contactes amb REE que ha confirmat l’inici de les obres.

A més dels representats de les entitats de la Comissió, a la reunió d’aquest vespre han estat presents els portaveus dels grups municipals del govern (PSC, ICV-EUiA i CiU) i un regidor de Gent.