Archivos

Desena revetlla reivindicativa a Can Zam

24/06/2017

Un any més —i ja van deu— la Plataforma per a la defensa de la Serra de Marina i Can Zam ha celebrat la revetlla de Sant Joan al Parc. Aitor Blanc, en representació de la Plataforma, ha recordat la lluita constant per aconseguir un parc verd i frondós, així com la necessitat de que tots els partits amb representació a l’Ajuntament estiguin informats i tinguin control durant tot el procés participatiu de la segona fase de Can Zam.

Blanc ha assenyalat que entre les propostes presentades —una vintena— no n’hi ha cap que faci referència al pac verd i frondós, tan defensat per la Plataforma.

D’altra banda, la participació de la ciutadania a la revetlla d’enguany ha estat un èxit: els tiquets —que es van poder adquirir en espais com La Fàbrica Capfoguer, l’Ateneu Popular Julia Romera o l’Associació de Veïns Riu Nord— es van exhaurir ràpidament.

Tanmateix, no només s’ha gaudit de la revetlla a Can Zam, altres parcs i places de la ciutat s’han omplert de veïns i veïnes per celebrar la nit més curta, però més intensa alhora, de l’any./ Josué Aguedo