Archivos

El colomenc Raúl Moreno repeteix en les llistes del PSC

14/11/2017

Raúl Moreno en la seva etapa de regidor.

L’exregidor de Santa Coloma Raúl Moreno ocuparà el lloc número 13 en les llistes del PSC a les eleccions del 21-D, segons va aprovar el Consell Nacional. En aquesta posició, Moreno s’assegura que tornarà a ser diputat.

El polític colomenc ha perdut dues posicions respecte als comicis del 2015. Això es deu a la sorprenent incorporació del democristià Ramon Espadaler, exconseller de CiU/PDeCAT, i la independent Beatriz Silva, de Federalistes d’Esquerres.

A la llista que encapçala Miquel Iceta, s’incorpora també l’alcaldessa de Tiana Ester Pujol, al lloc 26, estretament vinculada a Santa Coloma, el badaloní Adrià Díaz, al 43, i l’adrianenc Hugo Ferrer al 55. Tanca la llista de 85 candidats, l’ex fiscal anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo —vinculat històricament al PSUC— que va figurar en candidatures de Podemos i, abans, d’Iniciativa.

La candidatura del PSC no aposta en exclusiva pel socialisme democràtic o socialdemocràcia i té ara un caràcter d’ampli espectre polític, dins l’espai unionista o constitucionalista.

La llista no incorpora cap figura dels Comuns, que lidera Ada Colau.

A la candidatura no hi figura l’alcaldessa colomenca Núria Parlon, que es reserva per a Santa Coloma després d’haver dimitit de l’executiva del PSOE per la seva disconformitat amb el 155.