Archivos

Fernández Díaz descobreix ara que Nous Catalans vol captar el vot immigrant

23/09/2014

angel colom 00a_optEl ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, ha afirmat aquest dimarts que la fundació Nous Catalans, dirigida per Àngel Colom -ex dirigent d’ERC i ara en CDC- té com a missió «prometre el paradís a la terra» als musulmans que resideixen a Catalunya si donen suport a la independència. En una entrevista a la Cadena Ser, el ministre ha confirmat, com una gran notícia, que el que diu l’informe policial sobre aquest intent de captar el vot dels musulmans a favor de la independència és «absolutament cert».

Nous Catalans té la seu central al carrer Pompeu Fabra, número 22, de Santa Coloma. En aquest local ha celebrat mítings i xerrades públiques a favor de la independència de Catalunya. De fet, dirigents de les diferents comunitats d’immigrants han fet campanya per diferents punts de Catalunya i entre els seus col·lectius. No s’han amagat de dir que CDC i el president Artur Mas havien iniciat aquest procés davant la intransigència i les postures anticatalanistes del Govern del PP, que està perjudicant Catalunya.

jorge fernandez bd54384d5f3df58a7a492cba461b54f6

«El paradís a la terra»

Segons el ministre, «aquesta fundació existeix» i «sabem de les seves activitats», ha assegurat Fernández Díaz, explicant que la finalitat de Nous Catalans és que els prop de mig milió de musulmans de diferents nacionals fonamentalment marroquins- que hi ha a Catalunya «s’integrin en l’independentisme «. «Té com a missió prometre’ls el paradís a la terra si donen suport a la independència de Catalunya», ha insistit.

Els actes de l’entitat nacionalista van començar a fer-se l’any passat de manera pública. Gramenet 2.0 va publicar l’u de novembre: Nous Catalans implica grups d’immigrants a l’Estat Propi.

[+] Info: Nous Catalans