Archivos

Els colomencs s’apoderen del carrer en la segona Open Night

21/06/2015

open 222 20150620214734Milers de colomencs i colomenques han omplert els principals carrers del Centre en la segona Open Night de Santa Coloma. La bona temperatura i les nombroses activitats –Diables, concerts, humoristes — han creat un ambient similar al de la Festa Major.

«Destaquem l’increment de comerços participants (140) i la bona acceptació del públic», ha subratllat a Gramenet 2.0 la presidenta de l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI), Laia Muñoz. La representant del sector ha destacat: «El comerç de la ciutat es prepara per esdevenir un gran espai d’eix comercial a cel obert».

open PicMonkey CollageNo hi ha dubte de que la Segona Open Night, celebrada aquest cop a finals de primavera, ha estat un èxit rotund de gent al carrer. En canvi molts comerços de roba estaven gairebé buits i els propietaris parlaven de vendes discretes.

Els grans beneficiats de la nit han estat els bars i restaurants. No obstant això, aquest sector s’ha queixat de la «competència deslleial» d’alguns comerços d’alimentació que han servit tapes i begudes al carrer. Jordi Corachán