Archivos

Els colomencs s’apoderen del carrer durant la Festa Major un any més

07/09/2014

festa major-IMG-20140906-WA0020
Josep Maria Cortès Martí i Jordi Corachán |
cortes-corachan
La plaça és un formiguer amb Mishima i els Grans The Soultans, que van fer saltar a la gent, ple en el sopar del Mercat de Singuerlín, riuades al Corre-tapa i el Correfoc, molta gent amb als castellers, molts nens al Passatge de Festa a la Balldovina, gent i més gent per les carrers; les del Centre i les del Fondo, o les de Can Zam, on els de les Alternatives es diverteixen i reivindiquen.

Mishima no va aconseguir omplir del tot la plaça, tot i exhibir la seva qualitat. Res a veure amb Camela, però d’això es tracta. Els de Camela van tancar divendres la polèmica de la seva contractació amb un ple sense pal·liatius.

Multitut a les atraciones, com sempre, i molta gent en els xiringuitos de les entitats. Uhm! pernil boníssim al PSC, generosos pica-pica a Ciutadans i mojitos de mort a Esquerra Unida, i bon rotllo entre ells, malgrat el xàfec.

IMG-20140907-WA0008Avui toca missa solemne, que ja repiquen les campanes. Autoritats amb corbata i castellers a la plaça intentant fer una torre de sis. Per a quan un de set, Castellers de Santa Coloma? Tan s’ha val. Que segueixi la festa.

[+] Info Festa Major

Vídeo de Canal Gramenet: