Archivos

Els socialistes exhibeixen múscul al poliesportiu de La Bastida

08/05/2015
    • Els altres partits fan actes modestos d’inici de campanya i enganxen cartells

jordi corachan_optDSCF1678_optJordi Corachán

«Estic molt contenta d’haver treballat amb tots vosaltres per a tota Santa Coloma», va afirmar Núria Parlon en el seu primer míting de campanya, que va iniciar a les 0 hores, al poliesportiu de La Bastida. Davant unes 500 persones (800, segons els organitzadors), l’alcaldable socialista va presentar l’eslògan «Canviem el món des de Santa Coloma» i al seu equip.

Després enganxar un cartell a la porta del centre amb la seva filla, l’actual alcaldessa va entrar de nou a l’americana, amb focus i garlandes, i va pujar a l’escenari enmig d’aclamacions. Va fer un discurs basat en els èxits del seu govern en els últims quatre anys. Va fer èmfasi en els 12 milions gastats en polítiques socials, en les mesures contra l’atur, la lluita de la MAT i la recuperació del riu i Can Zam. Un vistós vídeo va presentar la candidata socialista com una corredora incansable: després de córrer per mitja Santa Coloma arribava a la meta de Can Franquesa, exhausta, però satisfeta.

Enganxada de cartells

Les altres candidatures van optar per formats més senzills i tradicions. Gent d’Esquerres va passar un vídeo, però a la televisió del Xòcala, i després Alexandra Sevilla, que feia 30 anys, i els seus companys van sortir al carrer a enganxar cartells. Un format similar va seguir ERC, que es va reunir a El Despatx, per donar suport a Belén Alonso.

Els alcaldables de Som Gramenet, Aitor Blanc, i CiU, Carles Combarrros, van enganxar cartells pel Centre. Dimas Gragera, de Ciutadans, ho va fer a la plaça del Rellotge.

enganyada cartells e_opt (1)

D’esquerra a dreta: Gent d’Esquerres, Som Gramenet, CiU. A sota: ERC, C’s i UPyD.