Archivos

ERC es presenta amb la marca Gent de Santa Coloma

27/03/2011

~~~~~~~~ Aquesta informació va rebre 702 visites només el primer dia. Gràcies a tothom  ~~~~~~~~

Ja està l’embolic. ERC ha desempolsat la marca Gent de Santa Coloma per concórrer a les eleccions municipals del 22 de maig. Esquerra, que té registrat aquest nom desde el 2003, ha pres la decisió després de l’absència de converses amb Gent de Gramenet i altres formacions de la ciutat per concórrer junts als comicis.

Conscient del seu modest pes a la ciutat, ERC va iniciar, dies enrera, contactes amb altres forces d’esquerres i nacionalistes, però solament va aconseguir tancar un acord amb Reagrupament. La negativa de Gent de Gramenet no va desanimar a ERC. Cal recordar que molts dels membres d’ambdues formacions i de La que Faltava (escissió de Gent de Gramenet) van concórrer junts en les eleccions del 2003 sota el paraigua de Gent de Santa Coloma.

Ara la sopa lletres està servida i la confusió entre l’electorat, també, donada la similitud dels noms. ERC sap que ho té molt dificil per obtenir representació en el Consistori si va sola. En canvi, si utilitza la marca Gent de Santa Coloma les possibilitats s’incrementen.

ALCALDABLE.– El candidat d’ERC  a l’alcaldia de Santa Coloma, Jordi Cañigueral (l’últim de l’esquerra a la foto), manifesta: «Necessitem sumar més enllà de les sigles”. Cañigueral afirma que tenen registrat el nom de Gent de Santa Coloma i que és raonable que l’utilitzin. Diu que no vol entrar en cap debat, encara que admet que la polèmica està servida.

RESPOSTA DE CDC.– El president de CDC, Carles Combarros, assegura que quan va rebre la invitació d’ERC, a través del seu grup municipal, es va posar en contacte amb ells en dues ocasions, via e-mail.  Combarros agrega que estava disposat a conversar amb els dirigents d’ERC, però no va rebre resposta.