Archivos

Es lliuren els 17es Premis Ciutat de Santa Coloma

10/12/2014

DSCF0984_optFelicitats al Centre Excursionista Puigcastellar, i al Mirall, i a José María Ballesteros, i a la Comisió Ciutadana No a la MAT, i a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, i al Col·lectiu Estafa Banca, i al Campus de l’Alimentació de Torribera i als Grallers. Tots ells s’han fet creditors dels 17ns. Premis Ciutat de Santa Coloma «per la seva tasca individual o col·lectiva, per la seva trajectòria o millora de Santa Coloma en qualsevol àmbit».

El jurat va acordar el 17 de novembre que els premis d’enguany serien per a ells. Els han lliurat l’alcaldessa Núria Parlon i els regidors del govern local Siscu Sánchez i Carles Combarros, al Teatre Sagarra, gairebé ple.

IMG_20141210_223740En la categoria A, que premia l’activitat continuada a favor de la ciutat, ha estat reconegut el Centre Excursionista Puigcastellar. En aquest apartat, ha tingut una menció especial el mensual El Mirall.net i l’activista per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat José Maria Ballesteros. Han recollit els premis Albert Noguera, pel CEP; Josep Maria Roca, del Mirall, i Ballesteros.

En la categoria B, que reconeix l’activitat destacada dels darrers dos anys, ha estat premiada la Comissió Ciutadana No a la MAT, i han tingut mencions especials per a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i per al Col·lectiu Estafa Banca Badalona – Santa Coloma de Gramenet.

En la categoria C, que ressalta la tasca a favor de la promoció externa de la ciutat, per al Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona del Recinte Torribera, i una menció especial per als Grallers de Santa Coloma.