Archivos

Esteve Serrano presenta la seva candidatura a primer secretari del Barcelonès Nord

11/01/2017

El colomenc Esteve Serrano ha presentat la seva candidatura per encapçalar l’executiva de la Federació V Barcelonès Nord del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). Els nous estatuts del partit aprovats al darrer Congrés Nacional celebrat el passat mes de novembre inclouen com a novetat la celebració de primàries en aquesta elecció. Ara per ara no s’ha presentat cap més candidatura i el plaç acaba demà.

Serrano ha pres aquesta decisió després de consultar amb les agrupacions que d’aquesta federació: Badalona, Santa Coloma, Sant Adrià, Montgat i Tiana. Segons el calendari congressual del PSC després del Congrés Nacional, s’han de celebrar els congressos de les Federacions i, posteriorment, la renovació de les executives locals o d’agrupació.

L’actual Secretari d’organització de l’Agrupació colomenca i número 2 de l’Ajuntament ha dit que està disposat «a continuar amb la modernització i suport a les agrupacions locals. Les polítiques socials, i l’emergència habitacional bàsicament, però també l’economia solidària, el medi ambient, la ocupació o la igualtat de gènere són el nucli de la nostra acció política. Hem de sumar esforços al nostre territori per tornar a ser el referent de la nostra gent».

Al Barcelonès Nord el PSC governa als Ajuntaments de Santa Coloma (amb majoria absoluta), Sant Adrià i Tiana. Serrano apunta que «en aquest territori que un carrer té una vorera d’un municipi i la d’enfront d’un altre és fonamental la coordinació i solidaritat intermunicipal, des de les agrupacions i des dels grups municipals per tornar a recuperar les alcaldies que vam perdre».