Archivos

El full municipal aixeca la moratòria

16/05/2013

aj.informaLa situació no podia durar molt temps. Els portaveus de tots els partits publicaran de nou aquest divendres el seu article mensual a l’Ajuntament Informa, després de la moratòria global aprovada pel ple arran dels articles ofensius i racistes de Plataforma. La normalitat torna al butlletí municipal sense que cap dels sis grups de l’Ajuntament, ni del Govern ni de l’oposició, hagi presentat una proposta de reglament de mitjans de comunicació municipals. Dos mesos després, si fa o no fa, som allà on erem.

 

Els portaveus tornen a escriure després de que la Fiscalia no veiés motiu penal en els ofensius articles de PxC i de la queixa del PP al Síndic de Greuges per la moratòria.

En aquest número del full municipal, els representants dels partits analitzen l’actualitat. En una interpretació lliure és podria resumir: Esteve Serrano (PSC): Mentre uns només parlen, el Govern de Núria Parlon treballa, Siscu Sánchez (ICV-EUiA): Traballem junts per atendre els ciutadans amb més problemes, Carles Combarros (CiU): Defensem a les empreses per combatre l’atur i l’asfíxia de Madrid, Mari Carmen Sáez (PP): Pensava que era bona, però aquesta Núria és pitjor que el mateix Bartu Muñoz, Juan Gómez Montero (PxC): Tots són dolents, menys jo. Fora els moros i Arriba España, i Gabriel Andrés Manzanero (Gent de Gramenet): Tots al carrer contra l’atur i la MAT i el que faci falta.