Archivos

Gabriel Andrés i Guida Martín prendran possessió en el ple d’avui

23/07/2012

• Gent relleva als seus dos regidors

Gent de Gramenet va obtenir representació a l’Ajuntament per primera vegada, ara fa un any. De seguida va deixar clares les seves intencions i es va situar en l’oposició frontal al Govern local, integrat per PSC, ICV-EUiA i CiU. Va refusar entrar a formar part de cap govern ni arribar a pactes de cap mena amb cap partit perquè la seva missió, van explicar, consistiria a controlar i fiscalitzar la gestió de Govern. 

Durant l’últim any han pressionat a l’equip de Govern en nombroses qüestions, aconseguint un gran ressò la queixa dels sous dels regidors. No obstant això, la seva obstinada recerca de casos de corrupció no s’ha vist premiada del tot. Ni Aitor Blanc ni Teresa Franco han portat cap assumpte als tribunals de justícia ni cap regidor s’ha vist forçat a dimitir. Gairebé sempre, les seves denúncies han estat basades més en opinions i judicis polítics que en dades o el descobriment d’un nou cas Pretòria.

Ara és el moment de Guida Martín, coneixedora de la ciutat i dels problemes dels joves, i de Gabriel Andrés, un veterà lluitador i poeta:

¿Dónde está el cardenal?
¿dónde está el poder judicial?
¿El Rey adonde estará?
¿Quién puede frenar
tanto abuso de poder?