Archivos

La candidatura Gent d’Esquerres comença a caminar

16/04/2015

gent d'esquerresIMG-20150415-WA0011[1]Ahir al vespre es va signar a la seu d’Iniciativa per Catalunya Verds l’acord que reedita la coalició entre ICV i Esquerra Unida i Alternativa per concórrer plegats a les eleccions municipals, sota el paraigua de la denominació de ‘Gent d’esquerres’. La candidatura es presentarà de manera formal el diumenge 26 a la Rambla Sant Sebastià.

A la signatura van assistir membres de l’equip negociador d’ambdues formacions, com Antonio Perea o Josema Seoane d’ICV, així com el president d’Iniciativa a Santa Coloma, Siscu Sànchez i també la cap de llista de la coalició Alexandra Sevilla. Per part d’Esquerra Unida i Alternativa, hi van ser presents tant el coordinador local Xavi Pujols, com els negociadors Luis Benjumea i Alejandro Díaz i l’ex coordinador local Àngel Pla.

La llista de ‘gent d’esquerres’ està formada per 27 noms encapçalats per Alexandra Sevilla, Jonatan Fornés i Xavier Pujols essent el fotoperiodista Joan Guerrero qui la tanqui. Destaca la presència d’onze independents a la llista, el que dóna idea del procés d’obrir la candidatura a gent relacionada amb l’educació, l’esport, les entitats socials i també persones de la ciutat amb ganes de participar en el canvi que arriba a Santa Coloma de Gramenet. ‘gent d’esquerres’, vol recollir a totes aquelles persones de la ciutat que volen una manera diferent d’encarar els problemes de la ciutat, que no pensi a fer el mateix de sempre, que sigui capaç de repensar tot el que fem des de diversos punts de vista, però amb el cor a l’esquerra.