Archivos

Gent es fa amb els cinc primers llocs de la llista de Som Gramenet

30/03/2015
Votacions en el procés de primàries obertes.

Votacions en el procés de primàries obertes.

Gent de Gramenet ha aconseguit que els cinc primers llocs de la llista de Som Gramenet siguin militants de la seva formació, en les primàries obertes d’aquest cap de setmana. Segons els resultats provisionals, el primer integrant de Podem/Podemos se situa en sisè lloc, el que ha causat decepció entre els seus membres i seguidors.

El sisè lloc ha correspost precisament a Jesús Sánchez, secretari general de Podem a Santa Coloma, el qual ha reconegut a Gramenet 2.0 que el resultat no era «bo». No obstant això, ha qualificat «d’impecable» el procés d’elecció.

Possible inestabilitat

En canvi, a Gent hi ha satisfacció amb el resultat, malgrat que la contundència del mateix pot desmobilitzar els partidaris de Podem, en no sentir-se prou representats. També pot ser motiu d’inestabilitat a Som Gramenet, candidatura integrada per Gent, Podemos i independents.

El primer lloc ha estat per a Aitor Blanc, amb 2.558 vots. El segueixen Joan Pastor, 1.889; Patricia Lafuente, 1.877; Oriol Corral, 1.770, i Alba Calvo, 1.743. Jesús Sánchez ha aconseguit 1.733. Jordi Corachán

som gramenet IMG-20150330-WA0000 (2)