Archivos

Gent mantindrà «l’oposició dura» a l’Ajuntament

16/01/2012

El regidor Aitor Blanc intervé en la 9a. Assemblea de Gent a Can Pexauet, el dissabte passat.

Gent de Gramenet mantindrà la seva política de «dura oposició» a l’Ajuntament. Aquest és el principal acord de la 9a. Assemblea d’aquesta organització, celebrada aquest cap de setmana a la biblioteca de Can Pexauet.

Els 60 membres de Gent que van participar a la reunió van avalar la línia seguida pels regidors Aitor Blanc i Teresa Franco, així com de la resta de la Comissió Municipalista. Hi va haber unanimitat a l’hora d’aprovar el treball de «control i denúncia» a l’equip de Govern, que formen PSC, ICV-EUiA i CiU.

Cert menyspreu

Segui Arnau, portaveu de Gent, ha confirmat aquest extrem a Gramenet 2.0. «El treball efectuat a l’Ajuntament aquests deu mesos ha estat molt positiu. Hem treballat per posar la informació a l’abast del ciutadà i en molts casos, com en l’assumpte dels sous, ho hem aconseguit». Preguntat sobre els possibles punts de trobada entre els tres partits governants i Gent, Arnau ha subratllat cert menyspreu per part dels membres del govern municipal. «Tenim la sensació de que sempre, proposem el que proposem, votaran en contra de les nostres propostes. Això va quedar ben clar en la moció per reactivar Can Zam, que van rebutjar malgrat existir molts punts de coincidència».

En l’assemblea també va haver-hi ocasió per a l’autocrítica. Alguns assistents van lamentar que el treball a l’Ajuntament els hagi restat presència al carrer, situació que Gent espera poder corregir. L’assemblea va aprovar intensificar el «control i la denúncia» a l’Ajuntament, a més de la transparència i la participació ciutadana. També es van comprometre a vigilar les polítiques socials de l’habitatge, l’ocupació (l’atur) i tractar de frenar les retallades en els àmbits de la sanitat i l’ensenyament públiques.