Archivos

Gramenet 2.0 es converteix en un diari

11/08/2013

colomaGramenet 2.0 es vesteix de Festa Major. El que va començar sent un blog personal de Jordi Corachán, el març del 2011, és ja un web, encara en transformació cap a l’objectiu de ser un veritable diari, com el que puguin tenir altres grans ciutats.

Més de 1.246 lectors/dia de mitjana

Dijous passat vam decidir obrir el nou web a tots els colomencs i colomenques perquè tothom pugui anar familiaritzant-se amb ell, tot i estar en període de proves i pendents d’alguns canvis. Creiem que hem optat per un disseny modern i funcional, que esperem agradi, fins i tot més que el modest blog de WordPress (WP), que va ser mereixedor de la confiança de 1.246 lectors cada dia de mitjana (i dies de més de 4.000) l’any passat, segons els informes de l’entitat. Enguany estem superant aquesta xifra ampliament. Durant aquests dos anys i mig hem publicat 677 informacions.

wordpress.tercer blog catalunyaWP ha prestat un servei impecable a Gramenet 2.0 i, a més a més, l’ha considerat sempre com un dels tres millors blogs de Catalunya, entre centenars de milers de pàgines. Hem canviat el cotxe per un de més gran i ràpid, però hem estat fidels a la marca. Ens mantenim dins la plataforma de WP, encara que amb un disseny i domini propis: www.gramenet20.com (abans gramenet.wordpress.com).

Metamorfosi

Tenim un cotxe nou, amb millor carrosseria i motor, però volem que en el viatge ens segueixin acompanyant Chema Corral, amic de la revista Grama, Josep Maria Cortès i altres col·laboradors. En els dies vinents anunciarem nous companys d’aventures i al setembre, més.

Entre tots, vostès i nosaltres, farem un diari plural i modern, un diari independent i, al mateix temps, respectuós amb les institucions democràtiques i les persones.

  • Gramenet 2.0 ha publicat 677 informacions en dos anys i mig

gramenet web canvis_opt