Archivos

Ingressa a la presó un colomenc per robar a veïns i comerciants de la mateixa Santa Coloma

05/09/2017

Un veí de Santa Coloma ha ingressat a la presó i dos més han quedat en llibertat amb càrrecs acusats d’atracar benzineres, fleques, farmàcies i habitatges a la ciutat, així com a Badalona i Barcelona. També se’ls imputen estirades o assalts amb violència -amenaces amb ganivets o xeringuilles- a vianants i robatoris de vehicles en aquesta zona.

Segons els Mossos, la nit del 27 d’agost van cometre tres atracaments a dues fleques i un bar de Santa Coloma usant dues furgonetes robades. Dilluns van actuar a Badalona i al districte de Sant Martí de Barcelona usant un altre vehicle robat que va aparèixer cremat aquesta mateixa tarda, i posteriorment, amb un altre cotxe, van cometre una tirada, un atracament en un bar de Badalona i en una farmàcia del districte de Nou Barris de Barcelona.

L’endemà van sostreure un altre vehicle -també va aparèixer cremat- a Montcada. Amb aquest cotxe van atracar un taxista a Sant Andreu i un camioner a la carretera C-17 a Montcada.

La nit de dimecres a dijous van intimidar a una dona amb una navalla i li van robar el cotxe, amb el que van realitzar dos nous atracaments a Sant Martí.