Archivos

Ivan Tibau tranquil·litza als clubs colomencs

26/09/2013

ciu_opt«Hem aconseguit una treva de quatre mesos», va afirmar ahir a la nit a Santa Coloma el secretari de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau. En un sopar amb representants de l’esport colomenc, celebrat al complex Torribera, Tibau va explicar que la treva pactada amb el Govern central serà de quatre mesos i que, durant aquest temps, s’estudiarà la problemàtica dels clubs i es buscarà una solució a la guerra fiscal.

En el sopar col·loqui, van participar representants de la Fundació Grama, Basquet Neus, CB Santa Coloma, Marfil Santa Coloma, Fuster, Torribera, Ràpid Santa Coloma i Rugbi Santa Coloma.Va presentar i moderar l’acte, el president local de CDC, Carles Combarros.

Clubs modestos

Tant Tibau, exjugador d’hoquei sobre patins, com els representants de les entitats van estar d’acord a l’hora de demanar més control de l’esport professional i més comprensió cap als clubs modestos.

Tibau es va mostrar partidari de que les persones d’aquests clubs, que cobren quantitats inferiors al salari mínim, quedin exemptes de tributar a Hisenda.