Archivos

Junqueras es compromet amb l’alcaldessa a enfortir el «compromís social» de la Generalitat

08/06/2017

Núria Parlon i Oriol Junqueras, aviu. / Europa Press

El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, i l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, s’han reunit avui a l’Ajuntament i han acordat deixar de banda les seves diferències al voltant del referèndum i enfortir el «compromís social» en benefici de la ciutadania.

Junqueras ha signat el llibre d’honor del municipi en el saló de plens, al costat de l’equip de govern municipal i representants dels grups.

Núria Parlon ha traslladat al també conseller d’Economia les seves preocupacions, principalment socials, com la necessitat de més places de residència per a gent gran, d’habitatges i d’atenció educativa i sanitària, amb èmfasi en la salut mental.

«Agraïm la visita, que ha servit per repassar temes i prioritats», ha destacat l’alcaldessa, que ha reconegut l’esforç del Govern i, particularment, de la conselleria de Junqueras, per reduir el deute amb els municipis.

Junqueras ha citat aquest esforç de la Generalitat per eixugar el deute amb els ajuntaments, perquè són una «peça clau» en la prestació de serveis socials i en la reactivació de l’economia.

Orígens familiars

En el seu missatge en el llibre d’honor, el vicepresident ha fet èmfasi en els seus orígens familiars a Santa Coloma –»l’àvia d’una àvia paterna meva era d’aquí i sempre ho explicava»–, i ha plasmat el seu compromís amb el futur del municipi.

«Estic convençut que sabrem construir un futur de llibertats que tots junts decidim», ha escrit Junqueras, que també ha apel·lat a l’ajuda compartida./ E. P.