Archivos

L’A anarquista de Can Franquesa guanya el primer #Cologramers

04/03/2014

Cologramers Screenshot (11h 05m 59s)El cap de setmana es van fer públics a Can Sisteré els resultats de la votació popular per premiar les millors fotografies d’aquest concurs organitzat a través Instagram. Toni Ramos (primer), Laura Tarazaga i Reme Olivencia van ser els guanyadors de la primera edició de #Cologramers.

La mostra ha estat la més visitada de tota la història de Can Sisteré amb un total de 1872 visites. Els tres guanyadors van ser presents a l’acte, al costat de l’alcaldessa, Núria Parlon, i la regidora de cultura, Petry Jiménez.

1.100 fotografies

L’Ajuntament va organitzar la passada primavera un concurs popular de fotografia, #Cologramers, que va assolir des del primer dia unèxit de participació. L’objectiu era trobar diferents mirades sobre Santa Coloma a través del telèfon mòbil, sempre des del punt de vista de la ciutadania, i amb temàtica lliure.

S’hi van presentar més de 1.100 fotografies de 70 concursants, i un jurat en va escollir finalment 194 fotografías de 59 participants. Les gairebé 200 fotografies escollides van ser exposades al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré des del 31 d’agost, i es va oferir la possibilitat al públic de votar. Es van recollir 1083 vots.