Archivos

La Brigada Stanbrook viatjarà a Grècia al setembre per ajudar els refugiats

19/07/2017
  • El grup organitza un sopar benèfic per recaptar fons

 La Brigada Stanbrook —nascuda amb el ferm objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones refugiades d’Atenes (Grècia)— es va reunir dilluns al Centre Excursionista Puig Castellar a propòsit del viatge solidari que tenen pensat fer després de la Festa Major —concretament del 5 al 17 de setembre— una quinzena de colomencs per col·laborar en els camps de persones refugiades. Les despeses del viatge inclòs el vol, l’allotjament, el transport, l’alimentació i el material aniran a càrrec de cadascú dels integrants en el projecte. Amb tot, segons ha pogut conèixer Gramenet 2.0, l’import total és d’uns 630 € per persona, aproximadament.

A banda dels costos del viatge i per sufragar les necessitats bàsiques dels campaments de refugiats de la ciutat d’Atenes, el proper divendres 21 de juliol, a partir de les 21 h., al Complex Esportiu Torribera se celebrarà un sopar benèfic; els guanys recaptats aniran destinats íntegrament a millorar les condicions de vida dels refugiats.

 El preu del sopar és de 15 € i la compra del tiquet inclou el sopar (també amb opció vegetariana), piscina, dj i actuacions diverses. Els interessats en assistir-hi, poden comprar els tiquets el mateix dia en el Complex Esportiu Torribera o de forma anticipada a qualsevol dels membres de la Brigada Stanbrook, sinó també estan disponibles al Centre Excursionista Puig Castellar (cr. Sant Josep, 20), La Tienda SC (cr. Sant Carles, 7) i a La Fàbrica – Capfoguer (Av. Santa Coloma, 104).

Durant l’estança a Atenes, la Brigada Stanbrook s’encarregarà d’activitats de suport als infants i de conscienciació i, fins i tot, de bricolatge per contribuir a millorar la situació dels campaments. Tanmateix, la Brigada té previst realitzar la gravació documental del viatge solidari i la divulgació posterior de l’experiència en les escoles i instituts de Santa Coloma, casals, biblioteques i centres cívics municipals, el Centre Excursionista Puig Castellar, Ca la Sisqueta i en properes jornades de cooperació i solidaritat./ Josué Aguedo