Archivos

Lídia Guinart anirà com a número 5 a la llista del PSC el 20-D

25/10/2015
Lídia Guinart, al Campus de Torribera./ UB

Lídia Guinart, al Campus de Torribera./ UB

Una colomenca ocupa el cinquè lloc de la llista del PSC el 20-D. Es tracta de la periodista Lídia Guinart, exregidor d’assumptes Econòmics a l’Ajuntament de Santa Coloma en l’anterior mandat.

El consell nacional del PSC va elegir ahir a Lídia Guinart, amb la resta de membres de la candidatura que encapçala l’exministra Carme Chacón, després de la seva estada docent a Florida (EUA).

La llista és igualitària i renovadora, amb persones com Lídia Guinart, però al mateix temps rescata pesos pesants del partit, com el controvertit José Zaragoza.

Però la polèmica va esclatar amb l’exclusió de Pere Navarro, exprimer secretari del PSC, a qui Carme Chacón sembla no haver perdonat anteriors diferències sobre el dret a decidir de Catalunya. A la reunió, va prevaler l’opinió de la candidata enfront de la de l’actual número u, Miquel Iceta.

Navarro va expressar decepció a Twitter: Com deia Goethe: «Quan es perd l’interès també es perd la memòria». Avui més que mai, em sento hereu d’1 tradició que uns quants han oblidat. I un altre tuit: Bon viatge, però que no comptin amb mi.