Archivos

La CUP Gramenet es presenta a Can Sisteré

22/01/2016

cup 2 New ImageLa sala de Can Sisteré es va omplir ahir a la nit en l’acte de presentació de la CUP Gramenet. La diputada Gabriela Serra, històrica activista de Santa Coloma, va afirmar que està a la CUP perquè és anticapitalista, i perquè vol fer un front popular, recuperar els valors i democratitzar la democràcia. Per tot això, va subratllar, «Europa ens contempla».

Acte de la presentació de la CUP, ahir al vespre a Can Sisteré/. Jordi Corachán.

Acte de la presentació de la CUP, ahir al vespre a Can Sisteré./ Jordi Corachán.

Abans va intervenir Marçal Ventura, que va explicar la història de l’esquerra transformadora a la ciutat. Va dir que si la CUP no s’ha creat abans perquè hi havia una organització similar: Gent de Gramenet. Tot i això, ha assegurat que la CUP Gramenet no pretén entrar en competència amb forces polítiques properes com Podem.

Va obrir l’acte, Carles Valls, qui va fer un repàs per la història política de Santa Coloma fins a arribar a l’actual situació de crisi econòmica. Va afirmar que hi ha una guerra amb l’estat i que no hi ha altra sortida que la ruptura amb el sistema, perquè és impossible la seva regeneració, com ho és, segons va dir, la del PSOE i la del PP.