Archivos

L’Ajuntament de Santa Coloma, entre els 10 més influents

03/03/2018

• Ocupa la 8a. posició en l’àmbit local i la 21a. de tot l’Estat

Sembla que des de l’ajuntament colomenc s’està fent bé la feina. No ho diem nosaltres sinó el darrer rànquing al qual ha tingut accés aquest diari. Segons el darrer rànquing presentat per ‘Barómetro Alcaldes’, l’Ajuntament de Santa Coloma —governat pel PSC, amb Núria Parlon al capdavant— ocupa la 8a. posició en l’àmbit local entre una cinquantena de consistoris.

La primera posició l’ocupa l’Ajuntament de Barcelona, seguit dels ajuntaments de Badalona, La Garriga, Vic, Berga, Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Manresa i Tortosa. El rànquing el tanca l’Ajuntament de Lloret de Mar.

Polítiques socials
L‘Ajuntament de Santa Coloma va assolir el novembre passat la qualificació d’excel·lència en relació a les polítiques socials que aplica. El consistori colomenc és un dels 25 ajuntaments, amb més de 20.000 habitants, de tot l’Estat que més pressupost municipal en dedica a aquest àmbit, amb una inversió de 104,76 euros per habitant l’any 2016, segons dades del darrer informe de l’Asociación Estatal de Directoras y Gerentes de Servicios Sociales, elaborat a partir de les dades del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques.