Archivos

L’alcalde Trias dóna suport a la candidatura de Combarros a Santa Coloma

18/02/2015

DSCF1522_opt«És ridícul fer coses amb Rio de Janeiro i no fer-les amb Santa Coloma». La frase és de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que ahir a la nit va estar a Santa Coloma per recolzar la candidatura a l’alcaldia de Carles Combarros. Els va acompanyar Mercè Rius, presidenta del Baix Besòs de CDC.

Al teatre La Colmena, ple de gom a gom, Trias va elogiar l’atreviment de Combarros fa quatre anys «quan els socialistes eren forts» i que ara torni a intentar-ho. Va donar suport a l’entrada de CiU al govern municipal de Santa Coloma, perquè «des de dins es poden fer moltes coses i des de fora, res». El va animar i li va recordar que ell va intentar durant 12 anys ser alcalde fins que ho va aconseguir.

DSCF1513_optCarles Combarros va agrair Trias la seva visió metropolitana de Barcelona, perquè respecta les identitats de ciutats com Santa Coloma. Va apostar per crear sinergies per treure a Santa Coloma de crisi. «Passem de 40.000 a 140.000 habitants en només 15 anys i avui tenim poc terreny i una capacitat limitada».

Combarros va recordar el to amb en el qual els seus adversaris polítics van acollir la seva proposta de lluitar contra l’atur i reactivar l’economia fa quatre anys. Va recordar que 1.500 colomencs s’han beneficiat avui dels plans d’ocupació i va afirmar que s’han creat 380 empreses. Combarros va repassar la seva trajectòria a l’empresa privada i va llançar una pregunta als altres candidats: «Dels que es presenten, algú té experiència laboral?». Jordi Corachán