Archivos

L’escola de Música es consolida malgrat les dificultats econòmiques

30/06/2017

Aquest dijous 29 de juny a les 19’00 h. a l’Auditori Can Roig i Torres s’ha presentat el pla director pel 2020. L’elaboració del pla director va començar ara fa sis anys en un entorn de crisi en què el actual govern de la Generalitat va posar en perill la viabilitat de les escoles de música.

L’ajuntament de Santa Coloma, la direcció, personal, entre d’altres agents socials, han col·laborat a donar forma el nou pla director. Diego Arroyo, tinent alcalde regidor de’educacio, drets socials, infancia, joventut i esports i president del patronat de l’escola Can Roig i Torres, va exposar que s’ha treballat des de dins cap enfora. Durant aquest sis anys s’ha fet un recorregut, posant especial atenció a la igualtat d’oportunitats i la implicació de l’escola en la societat.

L’actual directora de l’escola, Maite Folque, va presentar el pla director que servira de full de rut fins el 2020. L’objectiu prioritari es donar la possibilitat de l’aprenentatge de la musica als i a la ciutadania, com també atisfer aquelles necessitats que es plantegin, com ha estat la formacio de la banda municipal. El projecte consolida la l’Escola de Música fins al 2020 i projecta la ciutat./ Josep M. Cortes Martí