Archivos

Maria Carmen Sáez deixa l’Ajuntament després de 16 anys

27/02/2015

mari-carmen-saezProblemes personals, polítics i de salut han obligat a Mari Carmen Sáez a abandonar tots els seus càrrecs a l’Ajuntament, del qual era regidora des del 1999 i portaveu del Grup Popular.

El passat 30 de juliol, la direcció regional del PP va escapçar l’executiva de Santa Coloma, encara que Mari Carmen Sáez encara tenia serioses possibilitats de repetir a la llista.

Després dels assumptes polítics, va tenir un problema d’índole personal i, a més, l’artrosi que pateix se li va agreujar. Totes aquestes circumstàncies la van conduir a abandonar l’Ajuntament, al qual ja no anava per estar de baixa.

La renuncia

L’absència de Mari Carmen Sáez va ser coberta per Francisco Martín, que en l’últim ple va presentar la seva renúncia com a portaveu, encara que segueix com a regidor. Ara aquestes funcions les fa el jove Marc Villegas.

Avui el PP de Santa Coloma el dirigeix ​​una junta gestora i aquest partit encara no ha triat el seu alcaldable per a les eleccions del 24 de maig.

Mari Carmen Sáez era una política educada, molt suau en les formes i contundent en el fons. No obstant això, tenia bones relacions amb els regidors dels altres partits. Es podria dir que millors que amb alguns membres del PP. En el seu cas s’ha complert la dita que no hi ha pitjor enemic que el del teu propi partit.

Jordi Corachán