Archivos

Neix la marca ‘Santa Coloma gastronòmica’ per atreure turisme

15/04/2016

DSC01256_opt (1)La gastronomia i les ciències de l’alimentació persegueixen estirar la economia local i el turisme. Aquest matí s’ha presentat la marca ‘Santa Coloma gastronòmica’ a l’Escola de Restauració, en un intent d’aprofitar el potencial culinari de la ciutat -Víctor Quintillà, Francesc Armengol (foto 1) i d’altres- i el prestigi l’universitari, amb el Campus de Torribera.

El projecte comença amb un seguit d’actes emmarcats en el ‘Santa Coloma deGusta’, un programa de 22 activitats. En elles participaran els establiments punters, estrella Michelín inclosa, i els bars més tradicionals (foto 2 de restauradors amb Núria Parlon y Pedro Cano). «Les tapes colomencs són conegudes gràcies al bar Pepito i al bar Juanito», ha recalcat Pedro Cano, regidor del ram. Cano ha tingut unes paraules afectuoses cap a Susana Abelló, exregidora de CiU i primera responsable de l’àrea de Turisme.

Minuts abans, el catedràtic Màrius Rubiralta, director del Campus, destacava la consolidació dels estudis universitaris a Santa Coloma i, especialment, els de l’àmbit de l’alimentació.

L’alcaldessa Núria Parlon ha explicat que l’objectiu del projecte és incloure Santa Coloma en el circuit gastronòmic de l’entorn metropolità.

DSC01301_opt