Archivos

Núria Parlon ha estat proclamada alcaldessa per a quatre anys més

13/06/2015

nuria parlon IMG-20150613-WA0054 (1)Núria Parlon vuelve a ser la alcaldesa de Santa Coloma para los próximos cuatro años. La líder socialista ha sido elegida esta mañana con los 14 votos favorables del PSC, incluidos los cuatro independientes, en un pleno marcado por un clima de optimismo general y mucha naturalidad y respeto en las intervenciones.

PP es va abstenir en la votació, mentre que la resta de grups van votar els seus candidats: cinc de SOM Gramenet –un de Podem es va incorporar tard- van votar a Aitor Blanc, els tres de Ciutadans a Dimas Gragera, i els d’ICV -EUiA a Alexandra Sevilla.

Després de la seva proclamació, amb els 14 vots socialistes, Núria Parlon va extendre de nou la mà a la resta de partits, de dins i fora de l’ajuntament, per implicar-se i col·laborar en el «projecte inclusiu» que vol dur a terme. L’alcaldessa ha revelat que en l’anterior mandat hi va haver poca col·laboració: «Davant els grans problemes, ens sentim molt sols». Núria Parlon ha promès una participació ciutadana real, tal com li reclamen les formacions més a l’esquerra.

En aquest sentit, el portaveu de SOM Gramenet va dir que seran l’altaveu de la ciutadania. «Hem vingut a aixecar catifes i acabar amb l’enxufisme», va dir Aitor Blanc. Aquest ha advertit que evitaran que la majoria absoluta es converteixi en «absolutisme». Josep Maria Cortès Martí

 

[+]

Llista de regidors electes per al mandat 2015-2019

Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC): Núria Parlon, Esteve Serrano, Lídia Montero, Jordi Mas, María Petra Jiménez, María del Carmen Arana, Mireia González, Daniel Salgado, Diego Arroyo, Ana Belén Moreno, María Remedios Aragón, Pedro Luis Cano, Luis Javier Fuentes, Álvaro Rodilla (14 regidors/es)

Som Gramenet-Poble Actiu (SG-PA): Aitor Blanc, Joan Pastor, Patrícia Lafuente, Alba Calvo, Oriol Corral, Jesús Sánchez (6 regidors/es)

Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (C’s): Dimas Gragera, Salvador Tovar, María Duarte Aparicio (3 regidors/es)

Gent d’esquerres-Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa-Entesa (GE-ICV-EUiA-E): Alexandra Sevilla, Jonatan Fornés (2 regidors/es)

Partit Popular (PP): Laura Rodera, David Zambrana (2 regidors/es)