Archivos

Obren els cinemes dels Cubics

28/05/2011

Els cinemes obren les seves portes, sense cues.

Els cinemes dels Cubics ja han obert. L’empresa Cinema City ha engegat les 14 sales cinema temàtic, entre les quals sobresurt la pel·lícula en 3D Piratas del Caribe. El centre ha obert amb certa precipitació, ja que la urbanització de l’entorn no ha finalitzat i a l’interior segueixen les obres a la zona comercial.

El preu de l’entrada és de 7 euros i si es vol sopar a la sala vip cal afegir 15 euros del bufet lliure. Aquest vespre, hi havia més persones passejant i fent-se fotos amb les diferents estàtues de cartró que aficionats al cinema.

Els promotors desitjaven obrir les sales el dia 17 d’abril, coincidint amb el partit de futbol entre el Madrid i el Barcelona. Desprès es va parlar del 3 de maig com la data més probable, una vegada acabades les tasques de jardineria.

Un directiu de la companyia Prosavi, propietària de l’edifici més alt, assegura que la urbanització de l’entorn s’acabarà en uns pocs dies. “Queden quatre detalls”, sosté.
De moment, els cent pisos de lloguer protegit ja han estat adjudicats per l’empresa Cevasa, en un sorteig marcat per les fallades informàtiques i certa polèmica entre els no agraciats. També estan reservats gairebé tots els habitatges de les plantes més altes de l’edifici de Prosavi, que són de lloguer lliure.