Archivos

‘Quatre mirades’ amables de Santa Coloma

09/09/2014
Mariano Pérez, David Arcega, Rubén Vaquero i Sergio Mas Navarro.

Mariano Pérez, David Arcega, Rubén Vaquero i Sergio Mas Navarro.

Són bons, molt bons. Segur que els coneix, encara que sigui de vista, perquè són a tot arreu. Es diuen Sergio Mas Navarro, Mariano Pérez, Rubén Vaquero i David Arcega. Els quatre s’han unit per oferir «Quatre mirades» (amables) de Santa Coloma.

L’exposició es va inaugurar ahir a la tarda a Can Sisteré, amb l’alcaldessa Núria Parlon com a cap de la cerimònia, res solemne, perquè tothom era de casa. També hi havia la titular de Cultura, Petry Jiménez, que va emmarcar la mostra en el conjunt d’actes de la Festa Major. «El 70% de totes les activitats les han dut a terme artistes i entitats de Santa Coloma», va recalcar.

Laboratori fotogràfic | Mario Arcega.

Laboratori fotogràfic | Mario Arcega.

Un mes

Les fotos dels quatre colomencs estaran penjades fins al pròxim 5 d’octubre. No hi ha pressa, però que ningú s’adormi, ja que l’exposició val la pena. Podran observar el seu punt de vista de molts esdeveniments i estampes ciutadanes, moltes d’elles recollides ja a la pàgina de Gramenet Imatges, de Sergio, a Facebook.

També podran veure fotomuntatges de fotos actuals amb retrats antics, de l’Ajuntament, del Cafè de Baix … I un laboratori per revelar fotografies, cosa que als més joves els sonarà de l’època dels laeitans. I com les èpoques no estan renyides i les tecnologies, tampoc, gràcies al codi QR de cada fotografia podran localitzar a internet i fins i tot descarregar-la. És com un miracle.