Archivos

Quatre llibres i un vídeo casolà per Sant Jordi

21/04/2011

En Roger Guinart, fill de l’amiga Fina de la lleteria del carrer Major, ha penjat a Youtube un simpàtic vídeo per recomanar uns quants llibres per Sant Jordi. El muntatge fotogràfic fa un repàs d’algunes de les botigues més tradicionals d’aquesta zona del Centre de Santa Coloma: Exacta, Martí, Hiedra, Llibreria Carrer Major, el forn Padró, la lleteria… I la Fina, clar.

Un punt d’humor en una Diada de Sant Jordi que enguany coincideix amb la Setmana Santa (Dissapte de Glòria), fet que no tornarà a repetir-se fins a dins de 27 anys. Malgrat això, la plaça de la Vila de Santa Coloma  tornarà a ser l’epicentre de la celebració i en ella es concentrarà les parades de les principals llibreries… + info > 

de la ciutat: Carrer Major, Comic Box, Més Papirus, Nova i Abacus. També estaran els de les 16 entitats que ja han confirmat la seva participació. En aquesta tradició no poden faltar les parades de venda de roses, que perfumaran l’ambient.

ESCRIPTORS COLOMENCS.– Entre els autors colomencs que presenten les seves novetats editorials destaquen quatre noms amb gèneres i estils molt diferents. Jordi Valls presenta el seu poemari Felix orbe (Editorial Denes), mentre Jorge Soto presenta la seva primera novel·la, La roda (Carena). Rodolfo de l’Hoyo presentarà El somriure de la Natàlia (Animallibres), llibre per al públic infantil amb il·lustracions d’Oriol Malet. Per la seva banda, Raquel Barco estarà signant exemplars de La raza número 4 (Roca), una novel·la de gènere fantàstic.