Archivos

Qui som

Sobre Gramenet 2.o

qui somVol ser aquest el periòdic de Santa Coloma, d’informació i també d’opinió. Gairebé sempre navegarà en l’última hora per trobar els marcs que permetin entendre el que succeeix; altres vegades, es mourà entre notícies que gairebé mai aconsegueixen un titular a la premsa. L’objectiu és informar amb rigor i independència, així com aconseguir un espai d’intercanvi amb els colomencs i colomenques sense un altre límit que la veracitat, l’educació i el respecte.

Jordi Corachán
Ha treballat 18 anys a El Periódico de Catalunya, com a reporter d’Investigació i enviat especial en els Conflictes Internacionals. Abans, va ser redactor d’Interviú durant 8 anys. I, abans encara, col·laborador d’El País, El Correo Catalán, Radio 4 i altres publicacions. Va començar com a periodista a la històrica revista Grama de Santa Coloma, publicació que en anys difícils va ser una escola de periodisme i de defensa de la restauració democràtica. Li agrada llegir, escriure, viure…

Hi col·laboren habitualment: Chema Corral, Josep Maria Cortès, Antoni Jaumandreu (Pepònio), Txema Serrano, Àngel Pla… (S’ampliaran les biografies)
Ens cedeixen fotos: Andreu Fernández i Sergio Mas Navarro.

Notícies sobre Gramenet 2.0:

  • Gramenet 2.0 avui té al voltant de 1.500 lectors diaris i 1.042 de persones estan subscrites i reben les informacions al seu correu. El nombre d’entrades sol dependre de l’interès que desperten de les informacions. Hi ha dies que hem superat els 4.000 lectors.
  • Tenim dos comptes a Facebook: la més utilitzada és Gramenet de Santa Coloma (facebook.com/gramenet), amb 1.756 amics. Per recomanació d’Fb vem obrim un compte corporatiu, davant la possibilitat de suprimir alguns comptes personals d’empreses i mitjans de comunicació (facebook.com/Gramenet.2.0), amb uns altres 735 amics. Som conscients que això genera certa confusió, però la mantenim davant d’aquesta eventualitat.
  • A Twitter ens trobareu com @gramenet20. En aquesta xarxa tenim 1.026 seguidors. 29 d’agost 2013

Gramenet 2.0 es converteix en un diari 11, d’agost, 2013

El mestre i ninotaire Pepònio escriu a Gramenet 2.0 17 d’agost, 2013

Gramenet 2.0 bate récords en WordPress 25 de març, 2012 

Gramenet 2.0 llega casi a las 2.000 visitas en un día 19 de març, 2012

Gramenet 2.0 tiene 1.246 lectores diarios, según WordPress 1 de gener, 2012

Gramenet 2.0, quart millor blog català a WordPress 14 de novembre, 2011

Advertiment legal: Les informacions signades recullen les informacions i opinions dels seus autors. Gramenet 2.0 no comparteix necessàriament el contingut d’aquests articles ni es responsabilitza del mateixos.