Archivos

‘Santa Coloma ens uneix’, nou eslògan de la ciutat

29/08/2013

Santa Coloma ens Uneix és l’eslògan que s’ha triat per substituir Santa Coloma al cor, que tant èxit va tenir entre els colomencs. La campanya es presentarà aviat, però l’Ajuntament ja ha començat a utilitzar el nou claim al programa de la Festa Major.

Amb el nou eslògan de la ciutat, l’equip de Govern vol aprofundir en l’orgull colomenc, molt arrelat entre la ciutadania. Ara, els experts municipals han volgut fer un pas més i afegeixen la idea de la unitat per seguir fent ciutat. Unitat més enllà de les discrepàncies i idees polítiques o de qualsevol altra naturalesa en les coses importants, ja que per sobre de tot està Santa Coloma.

santa coloma al corLa iniciativa parteix de la premissa que tots els colomencs estimem Santa Coloma i desitgem el millor per a ella. Per tant, la unió ajudarà a crear un futur col·lectiu millor, avui que la crisi està causant dany econòmic, però també moral i social. L’objectiu, doncs, és sumar per superar les dificultats.

Com en la campanya Santa Coloma al cor, l’Ajuntament té previst fer anuncis a la premsa local i distribuir el logo de Santa Coloma ens uneix per tota la ciutat.

Foto de portada: Sergio Mas Navarro