Archivos

Santa Coloma es prepara per rebre el 2018

30/12/2017
  • La ciutat s’omplirà d’actes culturals a propòsit de la Diada de Santa Coloma
  • Itziar Castro i Elías Torrecillas tornaran a presentar la festa de Cap d’Any

A falta d’unes hores per rebre l’Any Nou 2018, l’esperit de les dates nadalenques es ben present en els carrers de la ciutat.

Amb les tradicionals campanades de Cap d’Any i música per a tota la família a la plaça de la Vila (a partir de les 23’30 h.), Santa Coloma acomiadarà el 2017 en un dia, el 31 de desembre, ple d’activitats a propòsit de la Diada de la ciutat.

Un cop celebrada la tradicional vetlla de Santa Coloma, dissabte 30, a l’Església Major (20 h.), diumenge, a les 9 h., la Colla de Grallers farà les matinades pels carrers Sant Carles, Major, Santa Coloma i Sant Jeroni, i continuaran animant la Diada amb tocs i balls, a les 11’30 h., pel carrer Major (cantonada amb el carrer Santa Coloma), amb la participació d’altres grups de cultura popular colomencs. Amb tot, a les 11 h., se celebrarà l’ofici de Festa Major a l’Església Major.

Una miqueta més tard, a les 12 h., tindrà lloc l’audició de sardanes amb la Cobla Contemporània, organitzada pels Amics de la Sardana i, a les 19 h., la Passejada de Gegants de Festa Major d’hivern, a càrrec de la Colla de Gegants i Capgrossos i amb la participació de la Colla de Grallers. El recorregut serà: plaça de l’Església, carrers Mn. Jaume Gordi, Rafael Casanova, Major, Sant Carles i plaça Manent.

Tot seguit, arribarà el moment de gaudir del correfoc d’hivern, que organitza la Colla Vella de Diables i que sortirà des del Mas Fonollar a les 20 h. i que acabarà a la plaça Montserrat Roig. El recorregut del correfoc serà: CRJ Mas Fonollar, carrers Sant Jeroni, Santa Coloma, Major, Sant Domènec, jardins de Can Sisteré, Sant Carles, Dr. Ferran, del Safareig i, finalment, plaça Montserrat Roig.

Des de ‘Gramenet 2.0’ us desitgem una bona entrada d’any en nom de l’equip de redacció i col·laboradors i col·laboradores del diari i agraïm la confiança depositada durant aquest 2017. Moltes gràcies i Bon Any Nou 2018!

Fotos: Sergio Más Navarro