Archivos

Siscu Sánchez deixa el timó d’Iniciativa a dos dirigents joves

04/07/2015
Siscu Sánchez rep un quadre de Marga Dordella com a agraïment./ JORDI CORACHÁN

Siscu Sánchez rep un quadre de Marga Dordella com a agraïment./ Jordi Corachán

Ho va dir i ho ha fet. Siscu Sánchez és ja un simple militant d’Iniciativa-Verds a Santa Coloma. L’assemblea d’ICV ha triat una direcció bicèfala per substituir-lo. Alexandra Sevilla i Jonatan Fornés són els nous coordinadors de la formació.

icv.IMG_1281Alex Sevilla van presentar un document en el qual s’assenyalen les línies de reflexió a emprendre a ICV-Santa Coloma. Entre els diferents punts, l’assemblea va reflexionar en relació a l’obertura organitzativa i a treballar un procés de confluència, que sumi forces per plantar cara i ser alternativa a l’actual govern.

A la reunió es van analitzar les causes de la pèrdua d’un regidor (de tres a dos). La major part de la militància com la direcció va atribuir el retrocés a no saber rendibilitzar la feina feta per Siscu Sánchez i Alexandra Sevilla en Participació i Medi Ambient: «No em sabut fer valer tot alló que em fet».

Siscu Sánchez va avalar la proposta de confluència amb altres forces proposat per Alex Sevilla, per trencar amb la vella política.