Archivos

Sóc de Santa Coloma, compro a Santa Coloma

18/11/2013

Neix el web Sóc de Santa Coloma, compro a Santa Coloma per ajudar al comerç de la ciutat.

L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, ha presentat aquest dilluns el “Pla de Dinamització de Locals Buits”, un projecte que, segons l’Ajuntament, posa a l’abast dels emprenedors i empreses una eina senzilla i pràctica per trobar un local comercial adient a les seves necessitats.

La presentació, a la Sala de plens, ha comptat amb la presència del Tinent d’alcalde de Comerç i Mercats, Esteve Serrano, i del Diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Jordi Subirana.

Es tracta d’una plataforma informàtica, anomenada Sóc de Santa Coloma, compro a Santa Coloma, que proporciona tota la informació precisa per facilitar la pressa de decisions quan es busca un local comercial. Un cop dins accedirem a la possibilitat de filtrar la nostre cerca d’un local comercial per interval de preu, superfície de venda, pel tipus de carrer comercial, etc. Des de l’aplicatiu es pot contactar directament amb el gestor de cada local, si ja ens hem decidit.

Aquest Pla format part d’un conjunt de 10 mesures per potenciar i dinamitzar l’activitat econòmica local. En paraules de l’alcaldessa “el comerç ha de ser el motor de l’activitat econòmica local”. El programa Rempresa, que facilitat la cessió de negocis a nous emprenedors de manera àgil, o els Plans municipals d’ocupació són algunes de les mesures més destacades.